Advanced Threat Defense

27. januar 2016 kl. 8.30 til 14.30

Onsdag den 27. januar 2016 kl. 8.30 slår vi dørene op for den eksklusive sikkerhedsevent om Advanced Threat Defense. Bag eventen står Secu, RSA Security og Trend Micro. Sammen vil vi sætte fokus på, hvordan du med de bedste løsninger kan detektere og blokere avancerede trusler.

Bliv klogere på hvordan RSA ECAT analyserer og blokerer mistænkelige aktiviteter på dine endpoints, og hvordan du kan se det, de andre ikke kan se med RSA Security Analytics ud fra analyse af netværkstrafikken, dine logs og endpoint informationer. Dermed kan dit sikkerhedsteam hurtigt afgøre det fulde omfang af et eventuelt angreb. Med RSA Security Intelligence Driven Security platform får du adgang til alle tilgængelige sikkerhedsoplysninger både fra interne og eksterne kilder, og du vil dermed være i stand til at opdage skjulte trusler og endda forudsige fremtidige trusler.

Detect, Analyze & Respond er de 3 hovedfaser i Trend Micros Custom Defense strategi. Det ændrede trusselsbillede med mere specifikke og målrettede angreb stiller større krav til at kunne opdage og modstå disse trusler. Trend Micro vil med deres indlæg komme med en introduktion til deres løsning og strategi samt fortælle om hvilke muligheder, der er for at optimere din it-sikkerhed.

Efter en let frokost og frem til kl. 14.30 inviterer vi til vidensdeling, networking og Ekspert Bar. Her kan du få live-demonstrationer af eksperter fra RSA Security og Trend Micro og mulighed for at få hjælp til at løse dine egne it-udfordringer.

Antallet af pladser er begrænset.
Eventen er primært henvendt mod it-beslutningstagere. Vi forbeholder os derfor ret til at annullere tilmeldinger, der falder uden for målgruppen eller kommer fra direkte konkurrenter.

Agenda

  • 08.30 Registrering og morgenmad
  • 09.00 Velkomst

    Velkomst af Tim Andersen, Salgschef, Secu 

  • 09.10 Rådet for Digital Sikkerhed

    Oplægsholder: Rasmus Theede, formand for Rådet for Digital Sikkerhed

  • 10.00 Kaffepause
  • 10.20 Secu

    Oplægsholder: Tommy Abrahamsson,
    Security Specialist, Secu

  • 10.50 RSA Security

    Oplægsholder: Jakob Braun,
    Systems Engineer, RSA Security Danmark

  • 11.30 Trend Micro

    Oplægsholder: Jesper Mikkelsen,
    Sales Engineer, Trend Micro

  • 12:10 Frokost
  • 12.50 Networking og Ekspert Bar

    Få demo sessioner og mød eksperter fra Trend Micro og RSA Security

Rasmus har i over 15 år arbejdet med it og informationssikkerhedsledelse. Han har arbejdet i nogle af Danmarks største virksomheder, herunder NNIT, A.P. Møller-Mærsk og forsvaret. 
Rasmus Theede

Tommy har arbejdet med IT sikkerhed siden 2002, og har stået for implementering af nogle af de største sikkerhedsløsninger i Danmark.
Tommy Abrahamsson

Jakob har en baggrund fra software-industrien. De sidste mange år har Jakob gennem flere internationale stillinger i EMEA opnået en bred viden om it-sikkerhed, identitets- og adgangsstyring, Security Information Management og Threat Management, it-governance, COBIT, ISO 17799 samt DS484.
Jakob Braun

Jesper har arbejdet med netværksløsninger og sikkerhed de sidste 13 år. Jesper er uddannet instruktør til at undervise i Ethical Hacking og har her igennem de sidste mange år fået masser erfaringer som bidrager til hans daglige arbejde med at hjælpe virksomheder med at forbedre sikkerheden samt hjælpe når det går galt. 
Jesper Mikkelsen

RSA ECAT demo

Rutevejledning

  • Børsen
    Slotsholmsgade 1, 1217 København K
  • Ring til Secu
    +45 36 44 99 11
  • Email til Secu
    info@secu.dk

Rutevejledning

Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.