Implementer RSA ECAT på dine eksterne Windows-systemer
og bliv advaret om ondsindede aktiviteter

ECAT giver real-time overvågning og alarmering af mistænkelige aktiviteter. ECAT scanner på tværs af it systemer, og kan dermed opdage avancerede trusler hurtigere og reducere eventuelle hackeres tid til at stjæle dine data. Priserne på ECAT starter ved 49.995 kroner.
Læs mere om RSA ECAT her.

Den 27. januar 2016 vil Secu sammen med RSA og Trend Micro være vært for et sikkerhedsevent, hvor vi netop vil sætte fokus på hvordan du, med de bedste løsninger, kan detektere og blokere avancerede trusler. Mere info følger, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.
 
Kontakt os på info@secu.dk eller +45 36 44 99 11 for at høre mere om, hvordan RSA ECAT kan hjælpe dig med at opnå fuld endpoint synlighed, eller hvis du vil vide mere om vores sikkerhedsevent.

Børsen Gazelle 2015

Secu er stolte af at vi er blevet kåret som Børsen Gazelle 2015. Dermed har vi positioneret os blandt væksteliten i dansk erhvervsliv.

Skift til Tenable SecurityCenter

I januar 2016 trækker Intel Security sig ud af vulnerability management. Derfor er det nu du skal overveje at skifte fra McAfee Vulnerability Manager (MVM) til Tenables SecurityCenter.

Ring til os på +45 36 44 99 11 hvis du har spørgsmål eller har brug for vores hjælp.

Nessus Professional 6.5

Tenable har netop annonceret Nessus Professional version 6.5. Opdateringen har mange nye muligheder, der kan hjælpe dig med at reducere potentielle angreb på dit 
it-miljø, samt en konfigurations audit politik til Microsoft Azure.

Læs mere om opdateringen her