Optimer din it-sikkerhed!

Risikoen for et brud på it-sikkerheden er stigende. Hackere bliver mere kreative i deres metoder og sårbarheder bliver mere sofistikerede. Derfor er det nødvendigt med systematiske gennemgange og kontinuerlig overvågning af din virksomheds netværk. Til det formål har vi hos Secu sammensat to nye services Vulnerability Management Service og Penetration Test.

Vulnerability Management Service

Vulnerability Management Service er en fuldt hostet og administreret SIEM service, der hjælper virksomheder med at finde sårbarheder og reducere risikoen for et sikkerhedsbrud. Servicen er baseret på SecurityCenter fra Tenable, hvor en enkelt konsol styrer hhv. interne og eksterne scanninger og leverer avancerede analyser. Vulnerability Management Service benytter en unik kombination af aktiv scanning, passive vulnerability scanner detektion (PVS) og log analyse, der opdager og klassificerer it-aktiver på tværs af virksomheden og giver dig synlighed.

Penetration Test

Secu Penetration Test synliggør virksomheders sikkerhedsniveau. Erfarne konsulenter tester computersystemer, netværk eller web-applikationer, hvorved sårbarheder, der potentielt kan udnyttes, opdages. Når sårbarheder opdages i tide, går fortrolige data ikke tabt, og systemer sættes ikke ud af drift. En Penetration Test kan sikre at jeres interne sikkerhedspolitik overholdes, kontrollere medarbejdernes tilgang til it-sikkerhed samt vurdere viksomhedens evne til at identificere og reagere på sårbarheder.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående eller gerne vil vide mere om hvad Secu kan gøre for at forbedre jeres it-sikkerhed, så hører jeg gerne fra dig på tba@secu.dk eller telefon 61 414 414.

Med venlig hilsen
Tim Andersen
Salgschef Secu A/S